ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Μονσερά Καμπαγιέ – Σταύρος Λάντσιας

Η ΕΡΤ2, τιμώντας τη μνήμη της Μονσερά Καμπαγιέ, που «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, μεταδίδει σε επανάληψη την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00 την εκπομπή «Ημερολόγια 2», παραγωγής 2012, στην οποία η μεγάλη Ισπανίδα σοπράνο και ο συνθέτης και πιανίστας Σταύρος Λάντσιας ήταν καλεσμένοι της Λένας Αρώνη. Η Μονσερά Καμπαγιέ, στην αποκλειστική αυτή τηλεοπτική..
συνέντευξη, μιλάει για τα συναισθήματά της, για τη σημαντική της πορεία στο παγκόσμιο λυρικό θέατρο, καθώς και για τα συστατικά που οδηγούν στη δημιουργία των καλλιτεχνικών μύθων.
***
Οι επόμενες κινήσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, οι ημερομηνίες ορόσημο για το θέμα των συντάξεων, οι εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, o «πόλεμος» Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ιταλίας και οι επιπτώσεις του στην Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι στο στούντιο, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Διονύσης Μποτώνης.
***
Ένα επετειακό αφιέρωμα για την Απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς στις 12 Οκτωβρίου 1944 παρουσιάζει η εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», που μεταδίδεται την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 22:00 από την ΕΡΤ1.  Η Μαριλένα Κατσίμη και ο Πιέρρος Τζανετάκος φιλοξενούν στο στούντιο την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Μπότσιου και τον δρ. Ιστορίας και διδάσκοντα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Μενέλαο Χαραλαμπίδη.