ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ν. Παππάς: Να γιατί ενοχλείται ο όμιλος Μαρινάκη

Τι λέει ο υπουργός για την είσοδο της ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο και το barcode στις εφημερίδες 

Συγκεκριμένος οργανισμός ενοχλείται από τα βήματα που γίνονται με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάληψη του έργου για το barcode στις εφημερίδες, είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Η ενίσχυση της ΕΡΤ έχει «ερεθίσει» και την ΝΔ που βλέποντας τις τηλεθεάσεις να..
 ανεβαίνουν κλιμακώνει την επίθεσή της, όπως προσέθεσε.
«Αυτή δεν είναι μία κυβέρνηση που την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις και στοχοποιήσεις», σχολίασε ο κ. Παππάς αναφορικά με δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν από τον όμιλο Μαρινάκη.
«Ο συγκεκριμένος οργανισμός ενοχλείται από τα βήματα που γίνονται με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάληψη του έργου για το barcode στις εφημερίδες».
«Εφημερίδες όπως η Καθημερινή ή η Real έχουν φύγει από τις μετρήσεις, γιατί υπάρχει θεμελιώδες πρόβλημα σύγκρουσης συμφερόντων, ο κατέχων το δίκτυο διανομής έχει και εφημερίδες», όπως το Βήμα, Τα Νέα κτλ. «Θα ήθελαν πολύ το έργο αυτό, που θα δίνει την δυνατότητα στην Πολιτεία να έχει ένα σύστημα καταγραφής των κυκλοφοριών σε πραγματικό χρόνο, να μην προχωρήσει.
Το δεύτερο, κάποιοι επιθυμούσαν να έχουν αυξημένο έλεγχο σε ποδοσφαιρικές ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Το γεγονός ότι μπήκε η ΕΡΤ δυναμικά και έχει συμφωνία με επτά ομάδες της Super League ... είναι προφανές ότι ενοχλεί».
Τα αντιμετωπίζουμε με την ψυχραιμία ενός προβλεπόμενου γεγονότος, δεν μας εκπλήσσουν αυτά που διαβάζουμε, έχουμε μάθει πάρα πολύ καλά το πώς ορισμένοι έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους, το πώς λειτουργούν. Συνεχίζουμε.

- πηγή: avgi