ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Μένεα κατά Χαραλαμπόπουλου στα Μέσα του Μαρινάκη

Mένεα πνέουν κατά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου οι εργαζόμενοι στα Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, in.gr  κ.α) για το άρθρο του σχετικά με τις 29 απολύσεις  στην Alter Ego όπου έκανε λόγο για αργομισθίες(!) προαναγγέλοντας ταυτόχρονα νέες εκκαθαρίσεις (διαβάστε τι γράφαμε ΕΔΩ). Οι εργαζόμενοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο ρόλος του Λ. Χαραλαμόπουλου στον..
μιντιακό όμιλο Μαρινάκη και με ποια ιδιότητα χαρακτηρίζει αργόμισθους τους 29 απολυμένους.
Σχετικά με το «αριστερό εξτρέμ του Μαρινάκη» -όπως αποκαλούν κάποιοι τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, γράφει και το enimerosi24:
Αναστάτωση εχει προκαλέσει στη Συγγρού το κείμενο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου για την ΕΣΗΕΑ και τις απολύσεις στην Alter Ego του Μαρινάκη. Και αιτία είναι ο υπαινιγμός ότι έρχονται κι άλλες απολύσεις το επόμενο διάστημα… Καθώς και το γεγονός ότι οι απολυμένοι βαφτίζονται «αργόμισθοι»!
Συγκεκριμένα η παράγραφος που αναστάτωσε, αλλά και εξόργισε τους εργαζόμενους σε «Βήμα» και «Νέα» ήταν: «Μήπως ενοχλεί την ΕΣΗΕΑ ότι κόπηκαν οι αργομισθίες από την Alter Ego Media που υπήρχαν στον πρώην ΔΟΛ; Θα την ενοχλήσει αν υπάρξουν και άλλες αργομισθίες που θα πάψουν να υπάρχουν»;
Τέλος απορία, αλλά και φόβο εκφράζουν οι εργαζόμενοι για το ρόλο του δημοσιογράφου στην επιλογή των απολυμένων, δεδομένου ότι δεν έχει κάποια επίσημη ιδιότητα στο οργανόγραμμα της εταιρίας ή την ταυτότητα των εφημερίδων και των υπολοίπων Μέσων.