ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο διευθύνων σύμβουλος (του TheToc) παίρνει θέση

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης πήρε θέση για το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με «υπονομευτικές διαρροές» προς συγκεκριμένα Mέσα ενημέρωσης μέσω  e-mail που έφυγε από το γραφείο του διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα. Ανάμεσα σε αυτά τα Mέσα, και το σάιτ της Eλλης Στάη, το TheToc, στο οποίο ο Λ. Ταγματάρχης τυγχάνει διευθύνων σύμβουλος (και εκεί - αλήθεια, ασυμβίβαστο δεν υπάρχει;). Ο δημοσιογράφος με  αφορμή τη δημοσιοποίηση του  e-mail από την «ΕφΣυν» και “τα υπονοούμενα της εφημερίδας κατά του TheTOC”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θεωρώ απαράδεκτο ότι κάποιοι εμπλέκουν το TheTOC σε σενάρια συνωμοσίας με σκοπό δήθεν την υπονόμευση της κυβέρνησης.
Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω λόγω της θέσης μου στο σάιτ για έναν ολόκληρο χρόνο, τέτοιου είδους πρακτικές όχι μόνο δεν είναι αποδεκτές από κανέναν, αλλά είναι και απολύτως καταδικαστέες από όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους εργαζόμενους στο σάιτ. Η διαδρομή και καθημερινή κατάθεση καθενός, είναι η πιο ισχυρή απόδειξη της αλήθειας του και της ανεξαρτησίας του.
Λάμπης Ταγματάρχης
Δημοσιογράφος» 
ΥΓ Θυμίζουμε ότι Στάη και Ταγματάρχης συνέστησαν εταιρεία με έδρα το Μαρούσι με την επωνυμία «THE TOC DIGITAL MEDIA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και διακριτικό τίτλο «THE TOC DIGITAL». Η διάρκεια της εταιρείας είχε οριστεί σε 50 έτη ενώ το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείτο από τους Έλλη Στάη (Πρόεδρος), Χαράλαμπο Ταγματάρχη (Διευθύνων Σύμβουλος) και Δημήτριο Βενιέρη (Μέλος).