ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ποιοι διώκουν τον Γιώργο Τράγκα;

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια είδηση γα ποινική διωξη που ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες», καθώς φέρεται να μην είχε δηλώσει περιουσιακά στοιχεία ύψους 10 εκατ. ευρώ.
Οσοι δημοσιεύουν την είδηση επικαλούνται την Ημερησία με τον Γιώργο Τράγκα μάλιστα να δηλώνει πως είναι μια υπόθεση που εκκρεμεί από το 2012 στον ανακριτή με τον ίδιο να δηλώνει: «Εχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι με το Α ή Β τρόπο θέλουν να σταματήσω τη δημοσιογραφική μου δραστηριότητα και κυρίως την πρωινή μου εκπομπή στο ραδιόφωνο…». Ολα τα παραπάνω όμως έχουν δημοσιευτεί, ακριβώς..
έτσι,  πέρυσι τέτοιο καιρό (δείτε ΕΔΩ). Οι zoornalistas επειδή έχουν το «βίτσιο» να διασταυρώνουν και να το «ψάχνουν», ανακάλυψαν το... περυσινό της είδησης και θεωρουν πως κάποιοι παρασύρθηκαν από το ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΓΚΑ. Δεν λέμε, είναι δελεαστικό αλλά περυσινό... Εκτός κι αν του έχει ασκηθεί εκ νέου -διόλου απίθανο- κάποια άλλη δίωξη.