ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Υπόλογος ο Στουρνάρας - Επιστολή Στάη στον Τσίπρα

Διαψεύστηκε η "διάψευσή" του διοικητή της ΤτΕ για το υπονομευτικό e-mail: Μετά τον αποστολέα, εμφανίστηκε και ο παραλήπτης...

Διπλά εκτεθειμένος βρίσκεται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την παραδοχή ενός εκ των παραληπτών του e-mail που απεστάλη από το τμήμα επικοινωνίας της τράπεζας με επιλεγμένα οικονομικά στοιχεία έτσι ώστε να εμφανίζεται μια εικόνα "κατάρρευσης" όσο κρατούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. Διπλά εκτεθειμένος διότι, μετά την παραδοχή των δημοσιογράφων Θ. Τσεκούρα και Έλλης Στάη ότι έλαβαν το e-mail από την ΤτΕ, η "διάψευση" του Σαββάτου καθίσταται μετέωρη, ενώ η άρνησή του να δώσει ουσιαστικές εξηγήσεις σημαίνει ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του "παιχνιδιού" εις βάρος της διαπραγματευτικής θέσης της κυβέρνησης και υπέρ της αντίστοιχης των δανειστών.
Ενδεχομένως να μην έχει ακόμη ξεπεράσει την προηγούμενη ιδιότητά του ως υπουργού των..
  κυρίων Σαμαρά και  Βενιζέλου. Όσο για τα περί "προϊόντος υποκλοπής", δεν αποτελούν παρά μια ακόμη επιβεβαίωση της ύπαρξης του e-mail.
(από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή»)

ΥΓ (zoornalistas) Την ίδια ώρα η Ελλη Στάη στέλνει (ανοιχτή) επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καλώντας τον να ανοίξουν μαζί, λέει, «δημόσιο διάλογο για μείζονα θέματα δημοκρατίας, όπως είναι η αχειραγώγητη Δημοσιογραφία για να διασφαλίσουμε την ορθή πληροφόρηση των συμπολιτών μας»! Διότι, όπως αναφέρει, ο πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι η Στάη ανήκει «στην κατηγορία των ανεξάρτητων και ανυπότακτων προς κάθε εξουσία»... (διαβάστε ολόληρη την επιστολή ΕΔΩ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας)