ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ο διευθυντής του ΒΗΜΑ fm ειρωνεύεται το δελτίο του Mega...

Tα… απίθανα που συμβαίνουν στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Mega, τους τελευταίους μήνες, σχολιάζει με δηκτικό τρόπο ο διευθυντής Ειδήσεων του ΒΗΜΑ FM, Bασίλης Χιώτης.
Με αφορμή το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη, που η κυβέρνηση έδινε δραματικούς τόνους στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και ο Γιάννης Δραγασάκης έβλεπε στη Φραγκφούρτη τον κεντρικό τραπεζίτη της Ευρώπης Μάριο Ντράγκι, το δελτίο του Mega μετέδιδε επί 20 λεπτά τα νέα για την άγρια δολοφονία της 4χρονης Άννυς από τον πατέρα της.
Μέχρι και το τι συνέβη πριν από 20 χρόνια με το Δουρή περιέγραψε, πριν μπει στην ουσία των όσων κρίσιμων διαμείβονταν για τη χώρα. Έγραψε, λοιπόν, στο twitter ο Βασίλης Χιώτης:..
«Πολύ ωραία η εκπομπή του MEGA που μεταδίδεται απόψε από τις οκτώ. Διότι δελτίο ειδήσεων δεν το λες. Αλλά ως εκπομπή πολύ καλή…».
Σημειώστε ότι εκείνη την ημέρα το δελτίο του Mega βρέθηκε 10 μονάδες πίσω από το δελτίο του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη…

ΥΓ: Tο παραπάνω κείμενο είναι αναδημοσίευση από το σάιτ του πρωην γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρ. Παναγιωτόπουλου, που με τα σχόλια του εις βάρος του καναλιού, έχει εξοργίσει την Ολγα Τρέμη και τον Νίκο Στραβελάκη...