ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μεταγραφική έκπληξη στον Sport fm του Αλαφούζου

Την πρώτη κίνηση ενίσχυσης, αφότου έγινε ιδιοκτήτης του Sport fm, πραγματοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος για την ανασυγκρότηση του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού. Ανέθεσε τη διεύθυνσή του στον Γιώργο Κοσμά, απερχόμενο αρχισυντάκτη της Sport Live, ο οποίος καλείται, σε μια δύσκολη περίοδο για το χώρο των Μέσων ενημέρωσης, να ηγηθεί της προσπάθειας για την επάνοδο του Sport fm στα υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας που διατηρούσε στα χρόνια της ακμής του.
Ο Γ. Κοσμάς αναλαμβάνει παράλληλα τη διεύθυνση του σάιτ του σταθμού, που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις επισκεψιμότητας μαζί με το gazzetta και το sport24 και κινείται σε ένα ιδιαίτερα.. 
ανταγωνιστικό πεδίo (contra, sdna κ.ά.). Ο Γιώργος Χελάκης παραμένει στο δυναμικό τού Sport fm.
Χρέη αρχισυντάκτη στη Live Sport αναλαμβάνει ο Στέφανος Κούμπης, ο οποίος προστίθεται στην ομάδα επιτελικών στελεχών της εφημερίδας, με εμπειρία από τη θητεία τους, με διευθυντικά καθήκοντα, σε «Φίλαθλο», «Αθλητική Ηχώ», «Φως των Σπορ», «Εξέδρα», «Sportime», αθλητικό τμήμα της «Ελευθεροτυπίας» κ.ά. .
Ο Σ. Κούμπης με τη σειρά του αποχώρησε από την Sport24 Radio όπου εκτελούσε χρέη αρχισυντάκτη στην απογευματινή ζώνη. Διευθυντής Σύνταξης της Live Sport είναι ο Αντώνης Φουντής.
- από το harddog