ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ξανά στον «αέρα» ο Αποδυτηριάκιας

Ο «Αποδυτηριάκιας», η θρυλική υπογραφή του «Φιλάθλου», άρχισε από χθες Τρίτη, να εμφανίζεται στο sdna.gr το οποίο τον αναγγέλλει ως «αυθεντικό Αποδυτηριάκια». Και αυτό, προφανώς, επειδή στη δημοσιογραφική πιάτσα είναι γνωστά 3-4 ονόματα που έγραφαν στη διαδρομή των χρόνων τη στήλη, αλλά ένας είναι αυτός που την καθιέρωσε με το ξεχωριστό ανατρεπτικό, καθόλου συνηθισμένο - τουλάχιστον για την εποχή - ύφος του.
Βέβαια, ο «Αποδυτηριάκιας» έχει εμφανιστεί αυτόνομα στον διαδικτυακό χώρο με το δικό του ομώνυμο μπλογκ, αλλά μόλις τώρα κάνει την εμφάνισή του σε Μέσον υψηλής επισκεψιμότητας. Ο «Αποδυτηριάκιας» συνετέλεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην καθιέρωση του «Φιλάθλου» στον εκδοτικό αθλητικό χώρο, όπου κυριαρχούσαν τότε δύο πολύ μεγάλα μεγέθη:..
η «Αθλητική Ηχώ» (ιδιοκτησίας των οικογενειών Γεωργαλά και Σέμπου) και το «Φως το Σπορ» (του Θόδωρου Νικολαΐδη). Ο «Φίλαθλος» προηγήθηκε χρονικά τού Sportime που έφερε μια ακόμα πολύ μεγάλη αλλαγή στη συνήθη μορφή του αθλητικού Τύπου.
 - από το harddog