ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πως «Η Θεσσαλία» έγινε «Μία Θεσσαλία»...

Τα τρικ της εταιρείας για να μην πληρώσει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους

Oι απλήρωτοι επί πολλούς μήνες εργαζόμενοι των «ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ» καταγγέλλουν τον ιδιοκτήτη Βασίλη Δανό για μεθοδευμένη  τακτική ώστε να αλλάξει το ΣΗΜΑ και την εταιρεία (δημιουργώντας παρένθετη) για να αποφύγει την πληρωμή των οφειλών προς τους απασχολούμενους στην εφημερίδα « Η Θεσσαλία».
Το ΣΗΜΑ της εφημερίδας  «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ» είχε κατασχεθεί από τους εργαζόμενους δημοσιογράφους για χρέη άνω των 600.000 ευρώ.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ενώ μέχρι τις 11-04-2015 το σήμα-λογότυπο της εφημερίδας ήταν   κανονικό, κατόπιν αρχισε η «μετάλλαξή» του: Το γράμμα Ητα (Η) γίνεται μικρότερο στις.. 15-04-2015 και κατόπιν στις 18-4-2015 το ΣΗΜΑ μεγαλώνει  και το «Η» περνά από κάτω.
Η παρένθετη εταιρεία «ΘΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Μ.ΕΠΕ» κατοχυρώνει το σήμα «ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» με έγγραφη δήλωση συναίνεσης με την εταιρεία «ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ». Σκοπός το "Η" να γίνει "ΜΙΑ" και η εταιρεία να αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους.