ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας

Eπιστημονική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η εμπειρία του ελληνικού χρέους ως ευρωπαϊκό πρόβλημα με παγκόσμιες διαστάσεις» οργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου του ομότιμου καθηγητή Γιώργου Κασιμάτη με τίτλο «Το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο Α. Α. ΛΙΒΑΝΗ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο. Aκολουθούν ομιλίες από:
- τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργο Κατρούγκαλο.
- την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, αναπληρώτρια..
καθηγήτρια του Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιφιγένεια Καμτσίδου.
- τον συγγραφέα του βιβλίου, ομότιμο καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Κασιμάτη.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Παναγιώτης Λαζαράτος,καθηγητής Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.