ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ποιοί και γιατί επέλεξαν τον Λάμπη για την ΕΡΤ;

Μετά από πολύ σκληρό παρασκήνιο και σκληρές διαπραγματεύσεις ο Λάμπης Ταγματάρχης κέρδισε τη μάχη και είναι ο πρώτος που επιστρέφει στην ΕΡΤ, με το άνοιγμα του φορέα. Τη βραδιά του λουκέτου της 11ης Ιουνίου 2013 ήταν στο Ραδιομέγαρο με το Στέλιο Στεφάνου και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της πρώην ΕΡΤ, αλλά μάλλον δεν μέτρησε αυτό για την επιλογή του.
Έχοντας την ανοικτή υποστήριξη του Σπύρου Σαγιά, κέρδισε καθαρά τη μάχη από όλους τους υποψηφίους, από τη στιγμή που είχε αποσυρθεί ο Νίκος Μιχαλίτσης. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ, από την αρχή αρνήθηκε την πρόταση τη κυβέρνησης να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να μην συμμετάσχει ούτε στο ΔΣ, έχοντας διαφορετική αντίληψη από το Λ. Ταγματάρχη για το μέλλον λειτουργίας της ΕΡΤ. Το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μάξιμου βρέθηκαν ο υπουργός Νικος Παππάς ο υπεύθυνος του.. 
γραφείου Τύπου της κυβέρνησης Θόδωρος Μιχόπουλος, ο Λάμπης Ταγματάρχης και ο Νίκος Μιχαλίτσης. Τελικά, όμως δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο Ν. Μιχαλίτσης αποσύρθηκε.
Πρόεδρος θα οριστεί ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής, ενώ δύο από τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο ΔΣ, είναι ο Νίκος Τρανός και η  Έλλη Παπακωνσταντίνου. Το ερώτημα είναι ποιο επιχειρησιακό και στρατηγικό σχέδιο θα παρουσιάσει ο Λάμπης Ταγματάρχης για την εταρεία...
 - διαβάστε τη συνέχεια στις typologies