ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ακρίτα σε Σκορδά: Φαίη πάρε το παιχνίδι πάνω σου


Στον τρόπο που διαχειρίζονται οι πρωινές εκπομπές το θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική και εργασιακή βία, αναφέρεται η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα, εστιάζοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1.. με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Γράφει η Ελενα Ακρίτα στο fb:
 "Επειδή έχουμε ακούσει πολλά για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα πρωινάδικα το θέμα των καταγγελιών, σήμερα στήθηκα μπροστά στην τηλεόραση και κάνω ζάπινγκ.
Στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό» εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Λιάγκας (με το γνωστό περιστατικό στο παρελθόν του) μονοπωλεί τη συζήτηση και διακόπτει το σύμπαν για να μιλήσει ο ίδιος συνέχεια όμως αυτό. Άνθρωπο δεν αφήνει να σταυρώσει λέξη.
Ενώ η Φαίη Σκορδά μια γυναίκα με ενσυναίσθηση και ευαισθησία έχει βάλει τον εαυτό της σε δεύτερη θέση - γιατί άραγε; Επειδή ‘εδώ καθαρίζει ο άντρας ο σωστος’; Θέλω να πιστεύω πως όχι.
Θυμίζω την πρόσφατη άψογη στάση της όταν ο Λιάγκας ήθελε να παίξουν βίντεο με...την άλλη άποψη. Η κ. Σκορδά ορθά κοφτά το αρνήθηκε λέγοντας ‘δεν υπάρχει άλλη άποψη και δεν δέχομαι αυτή τη προσέγγιση’.
Φαίη εσύ που - απ’ ό,τι διαπιστώνω σήμερα - προσπαθείς να αποφύγεις το γκόσιπ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής και να σταθείς στην ουσία των καταγγελιών χωρίς αστερίσκους, πάρε το παιχνίδι πάνω σου και συνέχισε την καλή δουλειά".