ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Να και ο Βενιζέλος!..


Το ERTFLIX έκλεισε τον Ιανουάριο με περισσότερες από 6.600.000 επισκέψεις, που αποτελούν νέο, εντυπωσιακό ρεκόρ ανόδου, σημειώνοντας αύξηση 300% κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου..***
Η καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σημειώνει συνεχόμενα ρεκόρ επισκέψεων και θέασης, καθώς ανανεώνει διαρκώς τόσο το δωρεάν, on-demand περιεχόμενό της, όσο και τις τεχνικές δυνατότητες για να την επισκεφτεί το κοινό μέσω smart TV, smartphone, υπολογιστή και τάμπλετ.
***
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλάει για όλους και για όλα στην «ΒΑΒΕΛ» και τον Νίκο Φιλιππίδη, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 00:20 στο MEGA. Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καταθέτει τις θέσεις του για την πανδημία, την οικονομία και τα εθνικά θέματα. Ακόμα τοποθετείται για την κούρσα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ και την δημοφιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο.
***
Με μέσο όρο 8,3% στο σύνολο του κοινού και 336.400 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, έκλεισε για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς.
***
Με αύξηση 26% στο μέσο όρο και πάνω από 100.000 τηλεθεατές συγκριτικά με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς (Ιανουάριος 2020), το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του σταθμού κερδίζει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, εν μέσω σημαντικών εξελίξεων τόσο σε εθνικά και διεθνή θέματα, όσο και στο μέτωπο της πανδημίας.