ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση της Ναυτεμπορικής


Νωρίτερα, όπως όλα δείχνουν και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η τριτανακοπή που έχουν καταθέσει και μέλη της οικογένειας Αθανασιάδη για την ιστορική Ναυτεμπορική. Έπειτα.. από αίτημα της Εurobank η εκδίκαση δεν θα γίνει τέλος Οκτωβρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, προκειμένου ο διαγωνισμός για την πώληση σημάτων, εξοπλισμού και ακινήτων να πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου.
****
Μέσα στην τρέλα, μου λένε, είναι το Μ.Μ. (Μέγαρο Μαξίμου) όχι τόσο για τα κρούσματα της πανδημίας (αυτό το ανέμεναν, εξ ου και το κλείσιμο των καταστημάτων) όσο με τους λοιμωξιολόγους. Βλέπετε, τα μέλη της επιτροπής των «σοφών» της πανδημίας αλλά και γενικώς οι «σχετικοί» με τις λοιμώξεις ιατροί είναι στα φόρτε τους αυτή την περίοδο. Κάθε μέρα πετάνε από… κανάρα σε κανάρα ή μάλλον από κανάλι σε κανάλι και στα ρεπό τους βγαίνουν και σε κανένα ραδιοφωνάκι. Οπότε, κάτι πρέπει να πουν και, ως γνωστόν, όταν μιλάς πολύ λες και αρκετές (έως πάμπολλες) μπούρδες.
***
Τρέλανε το σύμπαν Κυριακή βράδυ ο γνωστός καθηγητής – λοιμωξιολόγος σε δελτίο ειδήσεων με τη μετάλλαξη της Νότιας Αφρικής «που δεν την πιάνουν τα εμβόλια» γιατί, βλέπετε, μόλις είχε εμφανιστεί η μετάλλαξη αυτή στη Θεσσαλονίκη και έτρεχε σαν το άλογο ο Χαρδαλιάς. Ενοχλημένος είναι ακούω (όρκο δεν παίρνω) ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης γιατί, σου λέει, δεν μπορούμε να κάνουμε διαχείριση της κρίσης μέσα από την ανάγκη του καθένα να λέει την άποψή του στα κανάλια.
- από το Dark Room του newmoney