ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Νέες αφίξεις στα μικρόφωνα της ΕΡΤ


Νέες αφίξεις στα μικρόφωνα του Πρώτου Προγράμματος από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 έρχονται να εμπλουτίσουν το ενημερωτικό πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοφώνου.
Από τις 10:00 έως τις 12:00, η Αρετή Μπίτα με την Ιωάννα Νιαώτη «βλέπουν» τα γεγονότα..«Έτσι κι αλλιώς», σε ένα δίωρο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο εστιάζοντας στις ειδήσεις που αξίζει να ξέρετε.
Στις 12:00, ο Πολυδεύκης Παπαδόπουλος πηγαίνει «Το Πρώτο στην Ευρώπη και τον κόσμο», για να ακολουθήσει στις 13:00 ο Στέλιος Βραδέλης με την εκπομπή «Έχουμε και λέμε» και την επικαιρότητα, όπως διαμορφώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί του, ο Τάσος Επιτρόπου με την έμπειρη ματιά του, σχολιάζει την αθλητική ειδησεογραφία.
Οι λάτρεις του αυτοκινήτου κάθε Κυριακή 15:00 με 16:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του σταθμού, βρίσκουν στη αγαπημένη τους συχνότητα τα μυστικά της αυτοκίνησης στο «Auto Club» με τον Πάρη Ποντίκα.
Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Πρώτου και το Σαββατοκύριακο.
Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα: 91.6 και 105.8.