ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Εκτός Popaganda η ιδρυτική του ομάδα


Το Popaganda διέκοψε την συνεργασία με την ιδρυτική ομάδα του σάιτ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε κοινή του δήλωση οι  Φώτης Βαλάτος, Σταύρος Διοσκουρίδης, Θεοδόσης Μίχος, Παναγιώτης.. Μένεγος και Δημήτρης Κουλέλης. Οι πέντε σε κοινή ανακοίνωσή τους  στο facebook, δηλώνουν πως αποκλείστηκαν από διαχειριστές του Popaganda και θα προχωρήσουν αν χρειαστεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες.
Αναλυτικά οι πέντε αναφέρουν:
δώ και κάποιες μέρες δεν έχουμε καμία ανάμειξη στο περιεχόμενο που ανεβαίνει στην Popaganda. Για την ακρίβεια, δεν είμαστε καν διαχειριστές του site, αφού έχουμε αποκλειστεί από τα δικαιώματα του administrator. Είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για μας αφού, όπως αρκετοί ξέρετε (και όλοι μπορείτε να καταλάβετε), έχουμε δώσει τα πάντα εδώ κι 7.5 χρόνια ούτως ώστε η Popaganda να εξελιχθεί σε ένα πραγματικά ανεξάρτητο, αξιόπιστο κι ενδιαφέρον on-line περιοδικό με απόλυτη έμφαση στο πρωτογενές περιεχόμενο.
Ασφαλώς, δεν το πετύχαμε μόνοι μας - ηγηθήκαμε μιας απίστευτα εργατικής κι εξαιρετικά ταλαντούχας συντακτικής ομάδας που αυτήν την στιγμή έχει παραμείνει ακέφαλη παρά τη θέλησή μας. Κρίνουμε σκόπιμο να το δηλώσουμε δημοσίως γιατί αισθανόμαστε ότι αυτό που βλέπετε σήμερα στο popaganda.gr είναι μια παραπλανητική προσπάθεια εκμετάλλευσης της φήμης, του ονόματος και της δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια από ανθρώπους που δεν τους ξέρετε απλούστατα γιατί όλη αυτήν την περίοδο δεν είχαν ρόλο και συμμετοχή.
Το επόμενο, εξίσου δυσάρεστο για μας, βήμα είναι να ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες κι εφόσον αυτό χρειαστεί κι όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.
Φώτης Βαλλάτος / Σταύρος Διοσκουρίδης / Δημήτρης Κουλελής / Παναγιώτης Μένεγος / Θεοδόσης Μίχος"