ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος


Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος

 Στην περιοχή του Περιστερίου συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφός του Ελένη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.. Το ένταλμα που αφορούσε τον κ. Μικρούτσικο σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό του το ένταλμα είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.
Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο εκκρεμούσε απόφαση από το 2015 για το αδίκημα της εξύβρισης την οποία όπως δήλωσε αγνοούσε. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου πήραν αναβολή προκειμένου οι δικαστικές αρχές να μελετήσουν το φάκελό τους και αφέθησαν ελεύθεροι.