ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Kαραγκιοζιλίκια...


Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές επί ανατροπών ως προς τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που τίθενται σε ισχύ με την κυβέρνηση να παίρνει πίσω την απαγόρευση του take away τα Σαββατοκύριακα στην.. Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει: «Εχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery, η διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά».
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα τα πήραν πίσω (κάποιος προφανώς έβαλε τον Αδωνη να το πάρει πίσω) με το υπουργείο Ανάπτυξης να διευκρινίζει:
«H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.