ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Διαγραφή ΟΝΝΕΔίτη για ειρωνική ανάρτηση σε βάρος του Μητσοτάκη


Ο Δήμος Κυριλίδης, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Κοζάνης, διεγράφη από την κομματική οργάνωση νεολαίας της ΝΔ επειδή ειρωνεύτηκε τον πρωθυπουργό. Η ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ:..«Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε. Όλοι, εκτός από τον "δεξιό" πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους. Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την "επέτειο" του ψευδο πολυτεχνείου. Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσωμένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!».
Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Δήμο Κυριλίδη και ζήτησε και τη δική του άποψη, λίγες ώρες μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Πέλλας.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, "ότι ειπώθηκε στην ανάρτησή μου, ισχύει. Δεν ανακαλώ τίποτα από αυτά που έγραψα. Σε ζητήματα που αφορούν εθνικά θέματα, δεν κάνουμε πίσω".
- πηγή: topontiki