ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

H Πόπη Τσαπανίδου διαψεύδει το «Μακελειό»


To «Μακελειό» έχει σήμερα πρωτοσέλιδο την υπόθεση με την δημοσιογράφο που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από συνάδελφό της. Το δημοσίευμα  ισχυρίζεται ότι η δημοσιογράφος είναι η Πόπη.. Τσαπανίδου. Η ίδια όμως στη σημερινή της εκπομπή στο Μουσικό 98.6 και, δίχως να αναφέρεται σε ονόματα, το διέψευσε λέγοντας πως ουδέποτε έχει δεχτεί σεξουαλική επίθεση.
****
Πρόβλημα με την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» όπου πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης που μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του, μέσω της οποίας ζητά να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που αγνοεί, εν μέσω καταγγελιών για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση που συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο.
****
Πάντως όπως γράφει το e-tetradio επειδή δουλεύει πολύ κόσμος στο σίριαλ -δεν είναι μία θεατρική παράσταση να στηρίζεται σε έναν πρωταγωνιστή- από την ΕΡΤ διαβεβαιώνουν πως ό,τι και να γίνει το επιτυχημένο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» θα συνεχιστεί κανονικά.
****
Έχοντας ήδη μπει στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η επόμενη συνεδρίασή του θα γίνει σε... 4 εβδομάδες, στις 23 Φεβρουαρίου. Και μάλιστα έναν μήνα μετά την τελευταία, η οποία έλαβε χώρα στις 26 Ιανουαρίου.
****
Το ακόμα καλύτερο με το ΕΣΡ, όπως γράφει το e-tetradio, είναι το αντικείμενο της συνεδρίασης. Στο σχετικό του έγγραφο το ΕΣΡ καλεί στα γραφεία του 10 ραδιοσταθμούς από Μεσσηνία, Καβάλα, Αρκαδία,  Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Κορινθία και Χίο για «ενδεχόμενη μη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού» και «παράλειψη υποβολής στοιχείων». Με ορισμένους εξ αυτών να έχουν πάψει εδώ και χρόνια να εκπέμπουν...