ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος θα κάνει, λέει, κόμμα πατριωτικό


Δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαιτέρως στο Μέγαρο Μαξίμου για τα τεκταινόμενα στην «ακροδεξιά πολυκατοικία» αφού αυτά που ακούγονται περί συγκρότησης κόμματος από εκείνη την πλευρά μάλλον προκαλούν μειδιάματα. Ένας γνωστός δημοσιογράφος,..

σε ηλικία πια περασμένα τα 70, γνωστός για τις μυθικές ατάκες και τον θεατρινίστικο πομπώδη λόγο του θα κάνει κόμμα λέει πατριωτικό. «Πιάσε το αυγό και κούρευτο» που λένε, άσε που πρέπει να αλλάξει και φορολογική έδρα. Όχι ότι δεν θα πάρει ψήφους ο άνθρωπος...
****
Τον καθάρισε σαν αυγό! Μόλις συγκρούστηκαν, η αδελφή «βύθισε» με μεγάλη ευκολία τις ναυτιλιακές εταιρίες του αδελφού της χωρίς δισταγμούς και χρονοτριβή. Η ενδοοικογενειακή επιχειρηματική διαμάχη ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου χρόνου, εξελίχθηκε στα ελληνικά και βρετανικά δικαστήρια και κατέληξε προσφάτως με κατάρρευση των δυο εταιριών του αδελφού, ο οποίος έμεινε ακάραβος, κατά το ατσίγαρος. Επιμύθιον: Οι εφοπλιστές είναι ζόρικοι.
****
Κι αφού η στήλη σήμερα δικαιολογεί τον τίτλο της καθώς είναι μέσα στη μαυρίλα, συνεχίζουμε σε αυτό το μοτίβο: Η πανδημία και τα μέτρα που χρειάστηκε να ληφθούν ξέρετε, ή και φαντάζεστε, πως διέλυσαν τα γυμναστήρια. Τα μαντάτα τώρα είναι ότι δύο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων απευθύνθηκαν ήδη σε χρηματοοικονομικούς συμβούλους με αιτήματα αφενός την αναδιάρθρωση του δανεισμού τους και αφετέρου την εξασφάλιση νέων κεφαλαίων.

- από το Dark Room του newmoney