ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Λιβάνιος σε Περδικάρη: Στο δημοσιογραφικό κομμάτι στο ΑΠΕ είσαι μόνος


Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θοδωρής Λιβάνιος παραβρέθηκε στην εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου προέδρου, Ευτύχη Παλλήκαρη και του νέου προέδρου.. του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη. Η εκδήλωση λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε με περιορισμένη συμμετοχή.
Ο Θ. Λιβάνιος, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Ευτύχη Παλλήκαρη, ανέφερε ότι τις λίγες ημέρες στις οποίες ασχολούμαι με το Πρακτορείο διαπίστωσα ότι αν δεν το αγαπάς δεν μπορείς να ασχοληθείς μαζί του.
Είπε ακόμα ότι υπάρχει πλούτος ανθρώπων με απεριόριστες δυνατότητες, τόνισε ότι τα στάνταρ είναι υψηλά συμπληρώνοντας ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη σε όλους τους εργαζόμενους του Πρακτορείου.
Η κυβέρνηση έχει λόγο στο θεσμικό κομμάτι, αλλά στο δημοσιογραφικό κομμάτι είσαι μόνος σου είπε ο κ. Λιβάνιος απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο και γενικό διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ και τόνισε ότι «θα εξαντλήσουμε τις οικονομικές δυνατότητες για την τεχνολογική αναβάθμιση του Πρακτορείου».
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης είπε ότι αισθάνομαι πως δεν είμαι μόνος, γιατί είστε όλοι εσείς μαζί μου κι εγώ είμαι ένας από σας και θέλω το Πρακτορείο να πάει μπροστά, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν περισσεύει, καθώς πρόκειται για ομαδική δουλειά.
Είπε ακόμα ότι «το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι χρυσάφι ακατέργαστο με τρομακτική δύναμη, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα προς τη σωστή κατεύθυνση».
«Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι εδώ για να σας ακούσω όλους, αλλά θέλω να γίνεται δουλειά και να γίνεται σωστά από όλους», τόνισε ο κ. Περδικάρης.

Τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ ευχαρίστησε ο απερχόμενος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Ευτύχης Παλλήκαρης, για τη συνεργασία που είχαν, κάνοντας λόγω για πολύτιμη και πρωτόγνωρη εμπειρία.
Στάθηκε σε τρία σημεία τα οποία όπως είπε δεν γνώριζε πριν αναλάβει τη θέση του προέδρου και γενικού διευθυντή.
-Πρώτο την τεράστια δύναμη και επιρροή του Πρακτορείου στα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού.
-Δεύτερον ότι τα όποια λάθη γίνονται κοστίζουν πολύ στο Πρακτορείο και
-τρίτον το πόσο αναγκαία είναι η εναρμόνιση του ΑΠΕ-ΜΠΕ με τις επιταγές των καιρών.
- πηγή: amna.gr