ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Εκρηκτική εκκίνηση για το imerisia.gr


Ρεκόρ επισκεψιμότητας σε μοναδικούς χρήστες που σημείωσε το imerisia.gr τον Ιανουάριο, πρώτο μήνα λειτουργίας του site. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, περισσότεροι από.. 778.062 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν τον Ιανουάριο -τον πρώτο μήνα λειτουργείας- το imerisia.gr για την ενημέρωσή τους.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:
Ο καλαίσθητος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την διαρκή, έγκυρη, ποιοτική και ολιστική ενημέρωση, κέρδισαν από τις πρώτες ημέρες την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού. Με βασικούς άξονες τη δομημένη παρουσίαση των επιχειρηματικών νέων, τις αναλύσεις των αγορών, τις πολιτικές εξελίξεις, τις επενδυτικές ευκαιρίες, και τα επιτυχημένα business stories, το imerisia.gr αποτελεί ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο οικονομικοπολιτικό site, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης ακόμα και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.
Η μακρόπνοη στρατηγική του Open Digital Group για επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία μέσω της δημιουργίας και της ανάπτυξη νέων ψηφιακών μέσων, υλοποιείται με επενδυτική συνέπεια και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό ολοκληρωμένες λύσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.