ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

«Πες μου τι κάνεις ακόμα στον ΔΟΛ;»


Συμφωνεί, αρχικά, με ανάρτηση του Αντώνη Καρακούση ακόλουθός του στο Twitter, αλλά ταυτόχρονα τον ερωτά: «Τι κάνεις ακόμα στον ΔΟΛ;» Μαζί επισημαίνει ότι το... Συγκρότημα έχει περάσει από.. την «κεντροαριστερά» στη «σαμαρική δεξιά». Αφορμή για το σχόλιο έδωσε νέα ανάρτηση, με αιχμές στην κυβέρνηση, του διευθυντή του Βήματος, ο οποίος έγραψε το βράδυ της Τρίτης:
«Η πανδημία αλλάζει δραματικά τον κόσμο. Η επιταχυνόμενη ψηφιοποίηση σβήνει χιλιάδες θέσεις εργασίας, συσσωρεύοντας μέγα κοινωνικό κόστος που θα αποκαλυφθεί με την ''αποσωλήνωση'' της οικονομίας. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προέχει και όχι η παρουσία της Αστυνομίας στα ΑΕΙ!»
Το σχόλιο επιδοκίμασε ο Ευάγγελος Αντώναρος που έγραψε: «Συμφωνώ απόλυτα. Η δημιουργία "τεχνητών" θέσεων εργασίας με απασχόληση στο δημόσιο παραμορφώνει την αγορά εργασίας και δεν συμβάλλει στη μείωση της ανεργίας».
Το σχόλιο-απάντηση του ακόλουθου που αναφέραμε, είναι το εξής: «Χωρίς διάθεση για πλάκα γτι συμφωνώ 100% σε ό,τι είπες αλλά πες μου τι κάνεις ακόμα στον ΔΟΛ?! Δεν βλέπεις ότι έχει περάσει από το 2012 από την "κεντροαριστερά" στην "σαμαρική δεξιά" μέχρι σήμερα?»
Υπάρχει βέβαια και η δηκτική ειρωνεία για τον Αντώνη Καρακούση, άλλου ακόλουθου: «Μπορείτε να επισυνάψετε και το πρόγραμμα του Συριζα για να γίνετε πιο σαφής!»

- από το Harddog