ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις για Λιάγκα και ΣΚΑΪ

Μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες στο ΕΣΡ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Λιάγκα καθώς μέχρι αύριο το μεσημέρι, οι νομικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Αρχής θα εξετάσουν και θα συντάξουν το κατηγορητήριο, με τη μορφή του κατεπειγοντος, για τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Μεσημέρι»  την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ΕΣΡ, ανατέθηκε..
στους νομικούς συμβούλους να εξετάσουν και να συντάξουν το κατηγορητήριο, μέχρι αύριο το μεσημέρι, για να κληθεί σε απολογία ο σταθμός την επόμενη εβδομάδα.
Μετά την απολογία των δικηγόρων και των εκπροσώπων του καναλιού, θα γίνει, με συνοπτικές διαδικασίες, η συνεδρίαση των μελών του ΕΣΡ, έτσι ώστε να πάρουν απόφαση για τα όσα έλαβαν χώρα και έχουν προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις από Ενώσεις και απλούς τηλεθεατές.
Τα μέλη του ΕΣΡ είναι αποφασισμένα να κινηθούν πολύ γρήγορα έτσι ώστε να μην αφήσουν περιθώρια καθυστερήσεων, αναβολών και προσπέρασης των συμβάντων.
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ο ίδιος και η παρέα του (ανάμεσά τους και τρεις γυναίκες) έκαναν πλάκα και «αναπαράσταση» της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ από συμφοιτητή της.
Η συμπεριφορά του πάνελ προκάλεσε σάλο, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις με μια μισή «μασημένη» συγγνωμη για το θέαμα που παρουσιάστηκε. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την παρέμβαση του ΕΣΡ.