ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ο Χουντίνι του ΣΚΑΪ...

όταν ο Αυτιάς ξεπέρασε τα όρια)

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή «δύσκολη» συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον... ΣΚΑΪ και στον Γ. Αυτιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να απαντήσει εάν θα διαγράψει τον Μάριο Σαλμά μετά από την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Η Κουμουνδούρου σχολίασε πως..
ο Κυριάκος Μητσοτάκης «σε μια ακόμη πολύ “δύσκολη” συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφιας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο Novartis».
«Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά. Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΥΓ: Ο Γιάννης Αλμπάνης σχολίασε τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Αυτιά:
Καταλαβαίνω την ανάγκη του δημοσιογράφου να είναι σκληρός με τους πολιτικούς από τους οποίους παίρνει συνέντευξη, αλλά όταν ο Γιώργος ο Αυτιάς ρωτάει τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη "πηγαίνετε σούπερ μάρκετ;", κάπου έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Γνώμη μου πάντα.