ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

To Open ζητά από τον Μουτσινά 200.000 ευρώ

Η μεταγραφή του, το περασμένο καλοκαίρι, από το OPEN στο ΣΚΑΪ είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε δημιουργήσει ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε. Λίγους μήνες μετά, σύμφωνα με όσα γράφει η Reallife, το OPEN φαίνεται ότι καταθέτουν αγωγή κατά του Νίκου Μουτσινά για το «σπάσιμο» του συμβολαίου. Μάλιστα, διεκδικούν τη ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ, αλλά και διαφυγόντα κέρδη..
Το επιχείρημα του σταθμού είναι ότι η απόφαση του παρουσιαστή να αποχωρήσει για τον ΣΚΑΪ δεν άφησε χρόνο στο Open να καλύψει το κενό με άλλο πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων, ενώ προκάλεσε ζημία σε οικονομικό επίπεδο καθώς χάθηκαν διαφημιστικά έσοδα, που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μπορεί να φτάνουν έως και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε επίπεδο σεζόν.
Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι θα βρεθούν στα δικαστήρια, ενώ δεν αποκλείεται ο ΣΚΑΪ να έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Μουτσινά να του καλύψει οποιαδήποτε οικονομική ρήτρα.
Αλλες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι αγωγή εναντίον του παρουσιαστή έγινε από το Open διότι δεν κατεβλήθη ποτέ η ρήτρα των 200.000 ευρώ που προβλεπόταν από την πρόωρη λύση του συμβολαίου τους.

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ ουδέποτε συμφώνησε να καταβάλει τη συγκεκριμένη ρήτρα συνάπτoντας συμφωνία με τον Νίκο Μουτσινά, οπότε η δικαστική διαμάχη αφορά τις πλευρές του ΟΡΕΝ και του ίδιου του παρουσιαστή, από την πλευρά του οποίου δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής.