ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Αφωνία 10 ημερών στον Κυρανάκη επέβαλε το Μαξίμου

Μένεα πνέουν κατά του Κ. Κυρανάκη στην κυβέρνηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη να είναι σφόδρα ενοχλημένος με τον βουλευτή με τις δηλώσεις περί χοιρινού και για τα… μπάρμπεκιου καθώς "δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος". Χαρακτηριστικό ήταν και το μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Κυρανάκη από την Ντόρα..
Μπακογιάννη για το ίδιο θέμα (ΕΔΩ).
 Μετά από όλα αυτά το Μαξίμου συνέστησε στον Κ. Κυρανάκη να μην εμφανίζεται για κάποιο διάστημα και να μην  κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ ("δεν ξέρεις τι μπορεί να ξεστομίσει πάλι").
Για το συγκεκριμένο θέμα στη στήλη “Βηματοδότης” αναφέρεται:
Η πρώτη ποινή που επιβλήθηκε σε βουλευτή της ΝΔ ειναι η… αφωνία. Όπως πληροφορήθηκα, στον Κώστα Κυρανάκη επέβαλαν ποινή δέκα ημερες αφωνίας για τις δηλώσεις που έκανε περι χοιρινού και μπάρμπεκιου. Το πρόβλημα για τον βουλευτή ειναι, όπως έμαθα, ότι λογω της αφωνίας, δεν μπορει να απαντήσει στα “αδειάσματα” που δέχεται απο συντρόφους του και μη”.

ΥΓ Mε τούτα και με κείνα πάλι φίρμα τον έκαναν τον Κυρανάκη ο οποίος σημειωτέον έχει μεγάλη «διείσδυση» στους εικοσάρηδες της ΝΔ και για αυτό τον φοβούνται οι νεότεροι βουλευτές της Πειραιώς.