ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει χυδαία σεξιστική επίθεση ΜΑΤατζή στην κόρη του

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, κατήγγειλε δημόσια ότι η κόρη έπεσε θύμα χυδαίας σεξιστικής επίθεσης από άνδρα της ομάδας των ΜΑΤ.
Ο Γρηγοριάδης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο..
του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, αναφέρθηκε στο περιστατικό της σεξιστικής επίθεσης, το οποίο συνέβη σε κεντρικό σημείο της πλατείας Εξαρχείων και είπε ότι για το συμβάν έχει ήδη υποβάλλει σχετική καταγγελία.
«Περνούσε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα και δέχθηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη» τόνισε ο Κλέων Γρηγοριάδης.
«Η κόρη μου είναι 16 ετών, δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της» συμπλήρωσε. «Μιλώντας για τα μέρη του σώματος της, από άνδρα των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της «αν ξανά έρθεις από εδώ θα σου ξεσκίσω την μου..α» δήλωσε χαρακτηριστικά  Γρηγοριάδης συμπληρώνοντας: «Και συμβαίνει συστηματικά, δεν είναι πρώτη φορά...»

Ο πρόεδρος Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, δήλωσε πως «εάν είναι επίσημη και εφόσον είναι επώνυμη, θα πρέπει να διενεργηθεί αντίστοιχη έρευνα, για να δούμε ποιος το είπε αυτό» ενώ είπε ότι «κανένας δεν είναι σύμφωνος με τέτοιου είδους συμπεριφορές».