ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η κυβέρνηση νομίζει ότι βρίσκεται στο Πεκίνο και όχι στην Αθήνα

«Η κυβέρνηση νομίζει ότι βρίσκεται στο Πεκίνο και όχι στην Αθήνα», αναφέρει η ανακοίνωση  της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους», με επικεφαλής τον Νίκο Μπελαβίλα, με αφορμή την προσαγωγή Πειραιωτών επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την επέκταση κρουαζιέρας της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:..

Ενημερώνουμε τον κύριο Μητσοτάκη, ότι στην Ελλάδα, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στην Κίνα, η δημόσια ειρηνική πολιτική διαμαρτυρία επιτρέπεται. Η προσαγωγή των Ενεργών Πολιτών της Α' Κοινότητας Πειραιά, έξω από το Μουσείο Ακροπόλεως, επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την επέκταση κρουαζιέρας της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, δείχνει ότι η κυβέρνηση νομίζει ότι βρίσκεται στο Πεκίνο και όχι στην Αθήνα.
Όχι μόνο πρέπει να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι χωρίς κατηγορίες οι Πειραιώτες που ταλαιπωρήθηκαν αλλά να αναζητηθεί ποιά αστυνομικά όργανα είχαν την αυταρχική αυτή πρωτοβουλία και με ποιού εντολή.
Τελικά οι πολίτες αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις ώρες αργότερα μετά από αντιδράσεις που έφτασαν μέχρι τη Βουλή...