ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Αποκλειστικά στο SPORT24: Football Analysis με την εγκυρότητα της Opta


Το SPORT24 δεν σταματά να καινοτομεί και να επενδύει σε νέες εφαρμογές με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού. Αυτή τη φορά, φέρνει την επανάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα με την αποκλειστική συνεργασία του με την Opta. Το Νο1 αθλητικό Μέσο της χώρας, είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την Opta, την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως.. στην στατιστική κάλυψη αθλητικών γεγονότων.
Η Opta είναι η επίσημη εταιρεία στατιστικής της Premier League, της La Liga, του MLS και των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, ενώ καλύπτει πάνω από 1.000 ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, με πάνω από 200.000 αναμετρήσεις.
Το SPORT24 με την Opta αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπει κανείς την ομάδα του και τους αγαπημένους του παίκτες στην Ελλάδα. Μέσω της ειδικής σελίδας Football Analysis, κάθε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει προσεκτικά επιλεγμένα widgets και γραφήματα που βοηθούν τον αναγνώστη να καταλάβει καλύτερα τι έγινε σε κάθε παιχνίδι. Γραφήματα που αποτυπώνουν με δεδομένα τη δράση πάνω στο χορτάρι, ώστε να γίνεται σαφές με μια ματιά τι συνέβη μέσα στο γήπεδο και το κυριότερο, πού συνέβη.
Επί της ουσίας, ο αναγνώστης εκτός από τα άρθρα, αναλύσεις των δημοσιογράφων έχει πρόσβαση σε όλα τα widgets της OPTA και μπορεί από μόνος του να αντλεί πληροφορίες για το πρωτάθλημα, να συγκρίνει ομάδες, παίκτες και να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένα στατιστικά.
Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πλέον μέσω του SPORT24 την καλύτερη δυνατή στατιστική κάλυψη με στοιχεία, με την καλύτερη δυνατή απεικόνιση, με την αξιοπιστία της Opta και την αναλυτική ματιά των δημοσιογράφων του κορυφαίου αθλητικού Μέσου της χώρας.
Το SPORT24 ήταν το site που έκανε το πρώτο βήμα και ανέλυσε τις ομάδες μέσω των advanced analytics. Τώρα με τα στοιχεία της Opta η ανάλυση περνάει σε άλλη διάσταση. Τώρα, ο αναγνώστης θα μπορεί να δει “Το ποδόσφαιρο όπως είναι”.