ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Το ντοκιμαντέρ «Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής» για 72 ώρες στο News 24/7


Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και για 72 ώρες οι αναγνώστες του NEWS 24/7 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το ντοκιμαντέρ "Golden Dawn Girls". Η ιστορία των γυναικών που πήραν τα ηνία της οργάνωσης, όταν συνελήφθησαν τα ηγετικά της στελέχη το 2013. Tο ενημερωτικό Μέσο της 24MEDIA θα πρωτοπορήσει, δίνοντας στο κοινό την on demand δυνατότητα.. να παρακολουθήσει μια σκληρή, αλλά απολύτως ρεαλιστική καταγραφή της καθημερινότητας και του ρόλου που είχαν, η Ουρανία (κόρη Νίκου Μιχαλολιάκου), η Τζένη (σύζυγος Γιώργου Γερμενή) και η Δάφνη (μητέρα Παναγιώτη Ηλιόπουλου), όσο η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης ήταν προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.
Το ντοκιμαντέρ του Νορβηγού Håvard Bustnes συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ για ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους και απέσπασε σπουδαίες κριτικές από έγκυρα, διεθνή κινηματογραφικά Μέσα.
Μη χάσετε την ευκαιρία που δίνει το NEWS 24/7, να αντικρίσετε ένα ακόμα μέρος της σκληρής αλήθειας πίσω από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
INFO:
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 19 Νοεμβρίου 2017
Σκηνοθέτης: Håvard Bustnes
Υποψηφιότητες: Gullruten Award for Best TV Documentary
Κινηματογράφηση: Lars Skree, Βίγκο Κνούντσεν
Παραγωγοί: Håvard Bustnes, Christian Falch