ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Εξαφανίστηκαν από το site του Alpha όλες οι εκπομπές της Mενεγάκη


Οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη έχουν εξαφανιστεί από το επίσημο site του Alpha, όπως αποκάλυψαν το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό του ANT1.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Νίκος Παρτσώλης, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν πια οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη στο επίσημο site του καναλιού. «Η σελίδα που ψάχνετε.. δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί”, γράφει η σελίδα όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο link με την εκπομπή “Ελένη''».
Ο ίδιος επισήμανε πως αυτό έχει συμβεί μόνο στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, καθώς όλες οι υπόλοιπες εκπομπές υπάρχουν, ακόμα και παρουσιαστών που έχουν αποχωρήσει από το κανάλι, όπως είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει για τρεις λόγους: είτε να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, είτε ο Alpha να μην θέλει να έχει σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, είτε να υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιό της που να μην επιτρέπει την αναπαραγωγή τους.