ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Τηλεοπτικές πρεμιέρες

 Πρεμιέρα κάνουν στην ΕΡΤ1, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, οι νέες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ: «Τα καλύτερά μας χρόνια» η συναρπαστική οικογενειακή σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, και «Η τούρτα της μαμάς» η κωμική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου με..

πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα και την Καίτη Κωνσταντίνου.
***
Η εκπομπή «Γράμμα Για Σένα» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Open. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δηλώνει ΟPEN και από αυτή την Πέμπτη στις 20:00 μας υποδέχεται στο φιλόξενο και ζεστό σκηνικό της για να βιώσουμε μαζί τα πιο δυνατά συναισθήματα. Το «γράμμα» ξεκινάει το ταξίδι του με μοναδικό σκοπό, το άνοιγμά του να σκορπίσει χαρά και λύτρωση σε όλους
τους παραλήπτες του.
***
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί ο Βαγγέλης Κιούσης με το ανανεωμένο AUTOHUB μας προσκαλεί στα πιο συναρπαστικά ταξίδια και τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές στον κόσμο της σύγχρονης αυτοκίνησης. Κάθε Κυριακή στο Mega το AUTOHUB θα παρουσιάζει τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων, θαπαρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και την πρόοδο της τεχνολογίας.
***
O Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Μαζί της, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», συμπράττουν με ξεχωριστές ερμηνείες και αγαπημένες επιτυχίες οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.