ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

«Καρφί» Λοβέρδου: Συγκυβερνάμε με τη Ν.Δ. και δεν το ξέρουμε;

Την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου, προκάλεσε η υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ, έπειτα από πρόταση Μητσοτάκη.
Με ανάρτησή του στο Twitter, δήλωσε: «Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε», με προφανή αναφορά και στα άλλα στελέχη της κεντροαριστερή παράταξης με αναφορά στο Κίνημα Αλλαγής που έχει αξιοποιήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Να σημειωθεί ότι στελέχη του Κινήματος Αλλαγής έχουν χαρακτηρίσει «θετική εξέλιξη για την Ελλάδα η υποψηφιότητα της Ά. Διαμαντοπούλου στον ΟΟΣΑ», ενώ πρόσθεταν ότι «ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επέλεξε ένα στέλεχος από την παράταξή μας για μια κορυφαία διεθνή θέση, αποδεικνύοντας ότι δεν διαθέτει ανάλογο δυναμικό».

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;»

Η δήλωση Λοβέρδου προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που ανακοίνωσή του αναρωτιέται αν όντως υπάρχει υπόγεια συνεννόηση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και “με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε”.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει.
Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη;
Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με τη Δεξιά;»