ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Κακά νέα για τον Κοντονή, καλά από τον Άδωνι


Αναγκάστηκα όλη μέρα χθες να ψάχνω για τα πρακτικά της Βουλής προηγούμενων χρόνων, αλλά βρήκα λαβράκια και ψέματα. Έψαχνα για τη στάση του κ. Κοντονή στην ψηφοφορία για τον νέο ποινικό κώδικα. Γιατί στη χθεσινή συνέντευξη που μου παραχώρησε, υποστήριξε ότι τον καταψήφισε. Αρχίζω όμως από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που επίσης χθες μου έστειλε την.. παρακάτω επιστολή:
«Κύριε Κούλογλου,
Πριν μερικά χρόνια ενώ ήμουν Υπουργός Υγείας και βρισκόμουν στην Ολομέλεια ο τότε βουλευτής της ΧΑ κ. Παππάς μιλώντας από του βήματος της Βουλής, ισχυρίστηκε ψευδώς, ότι με άκουσε στην τουαλέτα της Βουλής να λέω: «ότι θα προτιμούσα ο γιος μου να ήταν Χρυσαυγίτης παρά Κομμουνιστής»..!
Όταν το άκουσα, πήρα αμέσως τον λόγο και τον διέψευσα λέγοντας του ότι: «τα παιδιά δεν θέλω να έχουν και είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με κανενός είδους ολοκληρωτισμό».
Με έκπληξη σας άκουσα, και διάβασα και σε άρθρο σας ότι υιοθετήσατε τον αναπόδεικτο και συκοφαντικό για εμένα ισχυρισμό του κ. Παππά.
Θα σας παρακαλούσα να ανασκευάσετε άμεσα διότι βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μου.
Άδωνις Γεωργιάδης»
Από τη στιγμή που ο κ. Γεωργιάδης λέει ότι δεν είπε κάτι τέτοιο, δεν έχω καμία απόδειξη για να υποστηρίξω το αντίθετο. Δέχομαι την παράκληση του να ανασκευάσω.
Παρασύρθηκα ίσως γιατί πέρασαν 6 χρόνια για τη διευκρίνιση, εκ μέρους ενός πολιτικού που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, αλλά παίρνω την καλή εκδοχή: πιθανώς να μην χρειάστηκε να γίνει άλλη φορά. Για την επιστολή του όμως, έχω να επισημάνω δύο βασικά σημεία:
- Οπως προκύπτει από το βίντεο που παραθέτω στο τέλος του άρθρου, ο χρυσαυγίτης Παππάς δεν λέει ότι άκουσε τον κ. Γεωργιάδη στις τουαλέτες να το λέει σε κάποιον, αλλά το είπε στον ίδιο.
- Το κυριότερο είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης, στην επιστολή του, λέει ότι πήρε αμέσως το λόγο και τον διέψευσε. Από τα πρακτικά της Βουλής (4-6-2014), προκύπτει ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν μίλησε καθόλου εκείνη την ημέρα.
- από κείμενο του Στ. Κούλογλου στο tvxs (ολόκληρο ΕΔΩ)