ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Οχετός κατά της Μάγδας Φύσσα από αθλητικογράφο

Την παρέμβαση του ΕΣΡ ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος

Σε εμετικό παραλήρημα κατά της Μάγδας Φύσσα προχώρησε αθλητικογράφος, με ψευδείς ισχυρισμούς, ότι η μητέρα του Παύλου πανηγυρίζει γιατί παίρνει 800 χιλιάρικα. Ο αθλητικογράφος δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά έκανε σύγκριση μεταξύ της δολοφονίας.. του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.
«Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…» ανέφερε ο Κ. Ραπτόπουλος (περί αυτού ο λόγος) σε τηλεοπτική εκπομπή που μετέδωσε το τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης "Europe One" και προβλήθηκε την Κυριακή.
Τα χυδαία σχόλια προκάλεσαν την αντίδραση μέχρι και συνεργατών της εκπομπής, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο παρουσιαστής θα έπρεπε να ντρέπεται.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ: «Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι ποινές των νεοναζί και τα ορφανά τους ήδη διακινούν αήθεις επιθέσεις για τη Μάγδα Φύσσα. Θεωρίες συνωμοσίας και χυδαιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ξεπλένουν το τέρας της Χρυσής Αυγής και αναπαράγουν τον βαθύ πυρήνα του νεοφασισμού: χυδαιότητα, συνωμοσιολογία και γενικευμένο μίσος. Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση. Το ΕΣΡ θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει».

ΥΓ Μια γρήγορη αναζήτηση στη Λίστα Πέτσα, με την οποία χρηματοδοτήθηκαν μέσα ενημέρωσης στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, δείχνει ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός έλαβε 7.000 ευρώ...