ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Έβγαλε καντήλες το βλαστάρι των Μιχαλολιάκων…

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

* Και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται βροχή οι ειδοποιήσεις στους χρήστες του Twitter ότι οι καταγγελίες που είχαν κάνει πιάσανε τόπο και ότι μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί πρωτοκλασάτων στελεχών της «Χρυσής Αυγής», του Μιχαλολιάκου δηλαδή, του Παναγιώταρου, του Παππά, της Ζαρούλια και του Ματθαιόπουλου.
* Μετά από έτη επί ετών κι ενώ είχαν στενάξει οι δίαυλοι του ίντερνετ από τις εκκλήσεις για αναστολή όχι μόνο των συγκεκριμένων αλλά και πολλών άλλων χρυσαυγίτικων λογαριασμών. Πράγμα που δείχνει και τι σόι (ή μάλλον τι σκατά…) αντανακλαστικά διαθέτουν οι γίγαντες του ίντερνετ. Τόσα χρόνια δεν είχαν καταλάβει τίποτα και τώρα ξαφνικά ξυπνήσανε!
* Δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι είχε ξαφνικά γεμίσει ο τόπος τρολάκια της «Χρυσής Αυγής», από εκεί που οι υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης (τι ωραίο να το γράφεις έτσι, φόρα παρτίδα!) ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Κάποιοι είχαν μιλήσει τότε για ενέσεις μετρητών από άδηλες πηγές (κανένα πολιτικό τρολάκι που σέβεται τον εαυτό του δεν δουλεύει τζάμπα…), αλλά δίχως γραπτές αποδείξεις τρέχα βρες ποιος δίνει τι και σε ποιόν.
* Έκλαψε πάντως η κόρη Μιχαλολιάκου, γιατί το Twitter μπάναρε τον μπαμπά της και τη μαμά της και έσπευσε να δηλώσει «τέτοιοι είστε» και «αυτή είναι η δικαιοσύνη σας».
Τόσα χρόνια που τα τρολάκια της εγκληματικής οργάνωσης ρίχνανε λογαριασμούς στο Twitter για ψύλου πήδημα, δεν την απασχόλησε διόλου. Μόλις φαλήρισε η οικογενειακή επιχείρηση και πληρώθηκε η καφρίλα, τότε έβγαλε καντήλες το βλαστάρι των Μιχαλολιάκων…
* Απομένουν βέβαια «ενεργοί» ουκ ολίγοι λογαριασμοί από στελέχη της οργάνωσης που καταδικάστηκαν από το δικαστήριο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Για να δούμε αν εκεί θα επιδείξει δημοκρατικές ευαισθησίες το Twitter ή αν θα κάνει κο-κο-κο.
Γιατί στα Αμερικανάκια δεν μετράει μόνο η ποιότητα της πληροφορίας, μετράει και το μέγεθος του κυκλοφοριακού φόρτου. Αν κάτι είναι σχετικώς δημοφιλές και «τραβάει», δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουν νερό στο κρασί τους και κάνουν τα στραβά μάτια…

-  από το newpost.gr