ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Tο Open στηρίζει την «Πνοή»

Φέτος τις γιορτές το OPEN στηρίζει την «ΠΝΟΗ» και ανοίγει την αγκαλιά του σε όλα τα νεογέννητα που έρχονται στον κόσμο και χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να τα καταφέρουν.
Το OPEN αυτά τα Χριστούγεννα και στηρίζει την «ΠΝΟΗ» για την αγορά θερμοκοιτίδων για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογέννητων στα κρατικά νοσοκομεία όλης της Ελλάδας..
Το OPEN πιστό στο κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει από την αρχή της λειτουργίας του, στέκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στον αέρα η καμπάνια του OPEN με αγαπημένους παρουσιαστές να δίνουν πρώτοι το μήνυμα της αγάπης και να μας προτρέπουν να βοηθήσουμε τα νεογέννητα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Τόσο από τις εκπομπές του σταθμού, όσο και από τα δελτία ειδήσεων αλλά και από τα σποτ που θα προβάλλονται στον αέρα του καναλιού, θα μπορεί τα κοινό να ενημερώνεται για τη δράση του OPEN και για το πώς μπορεί να βοηθήσει. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για έναν τόσο ιδιαίτερο σκοπό.

Η «ΠΝΟΗ» ιδρύθηκε το 1991 από γονείς, παιδιάτρους και φίλους εθελοντές. Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές εταιρειών και ιδιωτών. Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Υποστηρίζει γονείς και τα παιδιά τους που νοσηλεύονται στην Εντατική. Υποστηρίζει ακόμα την εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων Εντατικής. Από το 1996 πραγματοποιεί σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό. Η «ΠΝΟΗ - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί Για Το Παιδί»

Στη συγκεκριμένη περίοδο η «ΠΝΟΗ» προσπαθεί να ενισχύσει με θερμοκοιτίδες και αναπνευστικές συσκευές νεογνών κρατικά νοσοκομεία που πολλά από αυτά, ιδιαίτερα στην επαρχία, δεν διαθέτουν ή έχουν απαρχαιωμένο εξοπλισμό.
Στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης γράφοντας τη λέξη «ΠΝΟΗ» στο 19805 και δωρίζουμε 2,50 ευρώ, βοηθώντας τα νεογέννητα όλης της Ελλάδας που το έχουν ανάγκη.
Χρεώσεις: 2,50 ευρώ ανά sms (με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Η ΠΝΟΗ είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»