ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Προειδοποίηση Ιγνατίου για τυχόν αποκλεισμό δημοσιογράφων

Εντείνονται οι φήμες -και φαντάζει πολύ πιθανό- πως το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού Kυριάκου Μητσοτάκη θεωρεί πως το ταξίδι και η συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ, θα πρέπει να γίνει κάτω από απόλυτα προστατευμένο μιντιακά περιβάλλον, με σκοπό να υπάρχει έλεγχος της πληροφόρησης που θα διανέμεται, τουλάχιστον προς τα ελληνικά ΜΜΕ. Oπως γράφει..
το kontranews, υπήρχε η σκέψη, ορισμένοι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι να απέχουν από τη συνάντηση στο Λευκό Οίκο, σε μία προσπάθεια ενδεχομένως να χωριστούν οι δημοσιογράφοι σε «αρεστούς» και «μη αρεστούς» στο κυβερνητικό περιβάλλον.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου με ανάρτησή του στο twitter το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε:
«Να ενημερώσω τους αρμοδίους στη Αθήνα, ότι όταν οι "ομόλογοί" τους της κυβέρνησης Σημίτη προσπάθησαν να αποκλείσουν τον συνάδελφο Λάμπρο Παπαντωνίου και άλλους δημοσιογράφους από το οβάλ όφις, ο Λευκός Οίκος τούς επανέφερε στην τάξη. Το ίδιο θα γίνει και τώρα».