ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ούτε μια διαφήμιση...

Καμία διαφήμιση δεν είχε η εφημερίδα Documento την Κυριακή που μας πέρασε... Αν εξαιρέσεις βέβαια τα «ανταποδοτικά» μισοσέλιδα της ΕΡΤ και του «Κόκκινο». Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα του Κ. Βαξεβάνη έκανε λόγο για «ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του Documento σε μια προσπάθεια οικονομικού του στραγγαλισμού» αναφερόμενη σε εντολή μη καταχώρησης διαφημίσεων..
από μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η Cosmote η οποία είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας Deutsche Telecom.
Μάλιστα όπως ανέφερε το Documento «oι εφημερίδες του σαββατοκύριακου που μας πέρασε είχαν σε συντριπτικό βαθμό ολοσέλιδη διαφήμιση της Cosmote ακόμα και αυτές που πουλούν το πολύ 1.000 φύλλα ανεξάρτητα της ιδεολογικής της τοποθέτησης. Και βεβαίως το Documento ήταν αποκλεισμένο από το πρόγραμμα για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, για να γίνει απολύτως κατανοητό, δεν πρόκειται για μη σύναψη καινούριας συμφωνίας, αλλά ακύρωση υπάρχουσας».
Δηλαδή τα έσοδα της εφημερίδας του Κ. Βαξεβάνη στηρίζονται πλέον στις πωλήσεις της...