ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Πολάκης: Δεν έχει τελειωμό το σίριαλ της αριστείας!..

Τι έγραψε στο fb με αφορμή καταγγελία για τη συντονίστρια του ΣΕΦ

Θέμα με τους τίτλους σπουδών της συντονίστριας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνας Τσιλιγκίρη (φωτο), θέτει η δημοσιογράφος και πρώην εργαζόμενη του ΣΕΦ, Αργυρώ Γιαννουδάκη.
Oπως γράφει το sdna.gr, η Α. Γιαννουδάκη σε καταγγελία της στο facebook ζητάει από την κ. Τσιλιγκίρη να δείξει το πτυχίο..
Οικονομολόγου που αναφέρει στο βιογραφικό της, όταν γνωστοποιήθηκε η πρόσληψή της στη συγκεκριμένη θέση.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Αργυρώς Γιαννουδάκη:
Κυρία Christina Tsiligkiri Χριστίνα Τσιλιγκίρη/Christina Tsiligkiri μαζί με το συμβόλαιο που συνάψατε με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για το πάρτι των οπαδών, θέλω να μου στείλετε και το πτυχίο Οικονομολόγου που επικαλείστε στο βιογραφικό σας σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Από ποιο Οικονομικό Πανεπιστήμιο αποφοιτήσατε και πότε; Βαθμό δεν θέλω μου αρκούν τα παραπάνω.
Αξιότιμε Πρωθυπουργέ, Kyriakos Mitsotakis μιας και η κυρία Τσιλιγκίρη ήτο προσωπική σας επιλογή, πείτε μας σας παρακαλώ έχετε λάβει γνώση των ακριβών τίτλων σπουδών της ή αρκεστήκατε σε ότι δήλωσε;
Την παραπάνω είδηση σχολίασε και ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στο Fb:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ!!!
Αλλο πάλι τούτο δω ...

Ζήτημα πιθανής κατάθεσης ψευδούς δήλωσης σπουδών -και- για τη συντονίστρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, θέτει η δημοσιογράφος και πρώην εργαζόμενη του ΣΕΦ, Αργυρώ Γιαννουδάκη.
Στην καταγγελία της στο facebook ζητάει από την κ.Τσιλιγκίρη να δείξει το πτυχίο Οικονομολόγου που επικαλείται στο βιογραφικό της ότι έχει, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όταν γνωστοποιήθηκε η πρόσληψή της στη συγκεκριμένη θέση.