ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ανοιχτοί στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Το εορταστικό πρόγραμμα του OPEN και φέτος τα έχει όλα! Λάμψη, τραγούδια, χορό και πολύ κέφι παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες. Το OPEN φοράει τα γιορτινά του και μας μεταφέρει στο κλίμα των γιορτών με την καλύτερη παρέα.
Το πιο πλούσιο πρωινό, γίνεται και το πιο γιορτινό! Αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά… «Ευτυχείτε» με αγαπημένους καλλιτέχνες, που κάνουν τα πρωινά μας γεμάτα τραγούδι και χορό!
Η Κατερίνα Καινούργιου και η κεφάτη παρέα της, υποδέχονται στο σπίτι τους την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, μια δυνατή τετράδα τραγουδιστών. Η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι. Και μαζί τους, τα κάλαντα από την παιδική χορωδία της UNESCO Βορείων Προαστείων σε συνεργασία με το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής, υπό την καθοδήγηση της Ντέπυς Σακελλαρίου. Special guest η Μαρίνα Πατούλη, μας ξεναγεί στα δικά της Χριστούγεννα!
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, το «Ευτυχείτε» υποδέχεται τους πρωταγωνιστές του πιο επιτυχημένου σήριαλ της φετινής χρονιάς! Η Κατερίνα Καινούργιου, κλείνει την τελευταία εβδομάδα του χρόνου έχοντας μαζί της τον σκηνοθέτη του «Κόκκινου Ποταμιού» Μανούσο Μανουσάκη αλλά και τους αγαπημένους ηθοποιούς Ιωάννη Παπαζήση, Αναστασία Παντούση, Αργύρη Πανταζάρα, Κωνσταντίνο Καζάκο, Τάνια Τρύπη, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Τάκη Βαμβακίδη και Τατιάνα Παπαμόσχου, που αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά, παρασκήνια από τα γυρίσματα της συγκλονιστικής τηλεοπτικής σειράς αλλά και όλες τις ανατροπές κι εξελίξεις που έρχονται με τα νέα επεισόδια το 2020. Όμως, δεν λείπει και το τραγούδι από το ταλέντο του X FACTOR Γιάννη Γρόση που ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες!
Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα μάθουμε αναλυτικά και για κάθε ζώδιο τις αστρολογικές προβλέψεις του 2020 από τη Βίκυ Παγιατάκη, ενώ αγαπημένοι πρωταγωνιστές της τηλεόρασης και του θεάτρου, εύχονται με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στους τηλεθεατές! Όσο για τη διασκέδασή μας, θα την αναλάβουν οι «Άνω Κάτω», το κεφάτο νεανικό λαϊκό συγκρότημα που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη κι έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή του στο X FACTOR!
Η Κατερίνα, την τελευταία μέρα του χρόνου, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με τραγούδια για όλα τα γούστα και μοναδικές ερμηνείες. Μαζί της στο «Ευτυχείτε» θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Αποστολία Ζώη, ο Θάνος Καλλίρης, ενώ τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα τα πει η φιλαρμονική ορχήστρα μαζί με παιδική χορωδία.
Όσο για την πρώτη εκπομπή του 2020, την Πέμπτη 02 Ιανουαρίου, το «Ευτυχείτε» ετοιμάζει ένα πραγματικό πρωινό γλέντι με τον ανεπανάληπτο Λευτέρη Πανταζή αλλά και τους Πάνο Καλλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, που προκαλούν… χαμό με τις επιτυχίες τους. Μαζί τους, ποντιακά χορευτικά συγκροτήματα αλλά και η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση της Εύης Χλωρού.
Όλη την περίοδο των γιορτών η μοναδική Μαρία Εκμεκτσίογλου ετοιμάζει κάθε πρωί λαχταριστά σπιτικά φαγητά και γλυκά, ενώ δεν λείπει και η αγαπημένη ενότητα των τηλεθεατών με τα δικά τους «Διλήμματα ζωής» και την Μάρα Μείμαρίδη.
Τα γιορτινά του βάζει και το «Έλα Χαμογέλα» με δύο special εκπομπές για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου υποδέχονται τη Μαντώ και τον Κώστα Μπίγαλη σε ένα κεφάτο αφιέρωμα στα 90’s, ενώ την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου η πρωινή παρέα αποχαιρετά τον παλιό χρόνο με τις επιτυχίες του τραγουδιστή - φαινόμενο του 2019, Θοδωρή Φέρρη! Το τελευταίο Σαββατοκύριακο για φέτος στο «Έλα χαμογέλα», οι καταξιωμένοι chef Βαγγέλης Δρίσκας και Κυριάκος Μελάς, μας ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι με παραδοσιακά φαγητά και γλυκά, ενώ η ανασκόπηση στα πρόσωπα και τα γεγονότα του 2019, δεν αφήνει κανέναν ασχολίαστο!
Το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό επεισόδιο του «Ένας για όλους» με την Μαρία Μπακοδήμου είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. 7 «Top Girls» από το θέατρο «Πόρτα» συνάντησαν τη Μαρία Μπακοδήμου με διάθεση παιχνιδιάρικη και έναν γλυκό φιλανθρωπικό σκοπό!
Η Ειρήνη Μακρή, η Μαρία Καβογιάννη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Βίκυ Βολιώτη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Άλκηστης Πολυχρόνη και η Αλεξία Καλτσίκη έπαιξαν για να στηρίξουν το σωματείο ΠΝΟΗ - Φίλοι της Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού το οποίο τη συγκεκριμένη περίοδο προσπαθεί να ενισχύσει με θερμοκοιτίδες και αναπνευστικές συσκευές νεογνών κρατικά νοσοκομεία .
Είχαν διάθεση, είχαν αγωνία και έζησαν κάθε στιγμή του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος. Έδειξαν εμπιστοσύνη στην αρχηγό τους και πολλές φορές χρειάστηκε να τις «επαναφέρει σε τάξη» η Μαρία, καθώς οι 6 γυναίκες συμμετείχαν ενεργά σε κάθε ερώτηση θέλοντας κάποιες φορές να βοηθήσουν την αρχηγό τους. Ένας για όλους ανήμερα Χριστουγέννων στις 20.00 στο OPEN
Εορταστικό και το Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη ανήμερα Χριστουγέννων στις 22:50 στο OPEN. Βραδιά Χριστουγέννων και ο Νίκος Κοκλώνης γιορτάζει με την Ομογένεια σ' ένα κεφάτο Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην καρδιά της Νέας Υόρκης
Στην γιορτή βάζει φωτιά η Άντζελα Δημητρίου μ' ένα non-stop διαχρονικών επιτυχιών, ξεσηκώνοντας σε χορό μικρούς και μεγάλους.
Την ατμόσφαιρα ζεσταίνει ο Κώστας Καραφώτης με γνωστές επιτυχίες και απογειώνει το κέφι με άρωμα Αιγαίου.
Ο Mr Travel επέλεξε φέτος να γιορτάσει χιλιόμετρα μακριά από την Ευρώπη, μαζί με τους ανθρώπους που έχουν στην καρδιά τους δύο πατρίδες. Εξέχουσες προσωπικότητες της Ομογένειας από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, θρησκευτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο γιορτάζουν όλοι μαζί και στέλνουν τις ευχές τους στην Ελλάδα.
Το ταξίδι ξεκινά σαν παραμύθι μια χιονισμένη ημέρα στο Σέντραλ Πάρκ του Μανχάτταν, μια βόλτα με άμαξα θα τους οδηγήσει ως την καρδιά του Κουίνς στην Αστόρια για ένα γλέντι με άρωμα Ελλάδας και πολλές μουσικές εκπλήξεις.
Το OPEN και φέτος ετοιμάζει τις πιο παραμυθένιες γιορτές, με αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις!
OPEN: Ανοιχτοί στη μαγεία των Χριστουγέννων!