ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα… κάπως αλλιώς

Στο πλαίσιο του κύκλου «Συναυλίες στο Τρίτο», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» της ΕΡΑ, το Τρίτο Πρόγραμμα γιορτάζει τα «Χριστούγεννα… κάπως αλλιώς» και καλεί τους ακροατές του να μοιραστούν το πνεύμα των ημερών με Τέχνη.
Όλα τα είδη Τέχνης συμμετέχουν σ’ αυτήν τη γιορτή: Ζωντανή μουσική, μπαλέτο, αφήγηση, λογοτεχνία,.. τραγούδι.
Λαμβάνουν μέρος: η Άννα Σακαλή με την παρέα της και το παραμύθι «Ο Κούκος των Χριστουγέννων», η Βίκυ Τσιανίκα με την ιστορία της «Πεφταστέρι», η πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Κατερίνα Ποζίδου, ο Κώστας Γιαλίνης σαν Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, η μουσικός Αλίκη Μαρκαντωνάτου με την αρχαία λύρα του Απόλλωνα, τα παιδιά Βερόνικα και Πέτρος, καθώς και οι μουσικοί Αλέκος Χρηστίδης (κρουστά), Νατάσσα Χαλκοδαίμων (πιάνο), Βίλμα Ζιόγκα (βιολί), Ντανιέλ Στάνκοβιτς (φλάουτο και τραγούδι).
Ηχοληψία: Γιάννης Γιαλίνης.
Παρουσίαση: Πανταζής Τσάρας.
Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μεταδίδεται απευθείας από τις συχνότητες του Τρίτου Προγράμματος και διαδικτυακά στο webradio.ert.gr/trito
Η είσοδος για το κοινό, που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη γιορτή στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 432), είναι με κράτηση θέσεων.
Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trito@ert.gr
Η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει τη σύγχρονη κλασική σκηνή, συνθέτες και ερμηνευτές, δίνοντας την ευκαιρία σε καταξιωμένους σολίστ, αλλά και ταλαντούχους νέους μουσικούς, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε ρεπερτόριο χωρίς σύνορα εποχής, ύφους και φόρμας, με τη φροντίδα του τμήματος ηχογραφήσεων των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.
Η μουσική σάς περιμένει στο Τρίτο
Info:
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 12:00-14:00
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ
«Χριστούγεννα… κάπως αλλιώς»
Απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση
Live Streaming: webradio.ert.gr/trito