ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Τσέκερης: Αρκετά με την δημοσιογραφική αλητεία

Παρέμβαση του διευθυντή της Αυγής στο «10» για τις δηλώσεις του Ηλ. Κανέλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟΈντονη ήταν η αντίδραση του διευθυντή της «Αυγής» Άγγελου Τσέκερη στα όσα ειπε σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Ηλίας Κανέλλης κατά της εφημερίδας αναφορικά με παλαιότερο σχόλιο της.
«Ο κ. Κανέλλης γνωρίζει ότι αυτό το "έλατο, ω έλατο, τι ωραία που..
αρπάζεις" δημοσιεύτηκε σε μια στήλη αποδομητική, μία στήλη σχολίων σε μια περίοδο που η κατάσταση ήταν τεταμένη επειδή είχε δολοφονηθεί ένα παιδί, 15 χρονών» είπε ο διευθυντής της Αυγής παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στο «10» τη Ολγας Τρέμη.
«Δεν περιμένω καμία ενσυναίσθηση από τον κ. Κανέλλη για τον συμψηφισμό της δολοφονίας ενός παιδιού με το κάψιμο ενός ελάτου» συνέχισε ο Άγγελος Τσέκερης καταγγέλλοντας την «απαράδεκτη προσπάθεια» ταύτισης της ΑΥΓΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ με εγκληματικές ενέργειες.
«Απαράδεκτο να συμψηφίζει αυτό το "ποιηματάκι" με την δολοφονία των ανθρώπων και το κάψιμο της Μαρφιν και να προσπαθεί να βγάλει από εκεί πολιτικά συμπεράσματα. Αυτό είναι εμπάθεια η οποία καταλήγει στα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής αλητείας» είπε ο Τσέκερης.
«Εγώ δεν είμαι πολιτικός εγκάθετος κανενός κόμματος κύριε Τσέκερη, ειμαι ανεξάρτητος δημοσιογράφος» ξέσπασε ο Κανέλλης με τον Τσέκερη να του απαντά:
«Αφήστε κύριε Κανέλλη, όλοι γνωριζόμαστε, ξέρουμε όλοι τι είστε, αλλά δεν υπάρχει λόγος, είναι απαράδεκτο να ταυτιζετε την εφημερίδα κι έναν πολιτικό χώρο με ένα έγκλημα. Αυτό είναι δημοσιογραφική αλητεία, είστε αξιολύπητος κύριε Κανέλλη..
Και κάπου εκεί παρενέβη η Ολγα Τρέμη για τους χαρακτηρισμούς και τα περί δημοσιογραφικής αλητείας και ο Αγγ. Τσεκερης αποχαιρέτησε...