ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Συλλαλητήριο για την αστυνομική βία και το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο με βασικό αίτημα την καταδίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής αλλά και κατά της κρατικής καταστολής στο πλαίσιο του δόγματος «νόμος και τάξη» απευθύνουν οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς.
Με βασικό σύνθημα: «Όχι στο ξέπλυμα της δολοφονικής Χρυσής Αυγής - Ο λαός στο δρόμο! Να τσακίσουμε το φασισμό - Να..
αντισταθούμε στην κρατική καταστολή!», η διαδήλωση προγραμματίζεται για τις 13.00 στα Προπύλαια.
Κάλεσμα στη συγκέντρωση απευθύνουν οι: Αναμέτρηση (Ομάδα Κομμουνιστών/στριών), Αριστερή Ανασύνθεση (ΑΡΑΝ), Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση (ΑΡΑΣ), ΔΕΑ, ΕΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ), Κόκκινο Νήμα, Κρίση+Κριτική,Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ), ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, νΚΑ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά.
Σε μαζική συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο μετά την απαλλακτική για τους χρυσαυγίτες εισαγγελική πρόταση, κάλεσε και η ΚΕΕΡΦΑ στις 2μμ, στα Προπύλαια. Από κοινού μαζί της καλούν σε συμμετοχή οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «η Ενότητα» , η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, ο Χαντίμ Χουσείν, πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, η Μαρία Κασκαρίκα, μητέρα του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ξεχωριστό κάλεσμα στο αυριανό συλλαλητήριο, στις 13:00, απευθύνει και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.
Σε συμμετοχή σε όλες τις αντιναζιστικές συγκεντρώσεις καλεί και ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
πηγή: efsyn.gr