ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Πέταξαν τρικάκια στο κτίριο του ρ/σ της ΕΡΤ3

Παρέμβαση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 πραγματοποίησε ομάδα ατόμων την Παρασκευή.
Γύρω στις 13:20, τα άτομα εισήλθαν στο κτήριο της ΕΡΤ3 επί τηςοδού Αγγελάκη, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η «Ανοιχτή Συνέλευση Συντονισμού Αντικατασταλτικών Δράσεων» με κείμενό της στο Indymedia, μεταξύ άλλων, αναφέρει σχετικά:..«Στις 20/12 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφώνου της ΕΡΤ. Διαβάστηκε το κείμενο της συνέλευσης, πετάχτηκαν τρικάκια και γράφτηκαν σπρει.
Όσο υπάρχει δράση, θα υπάρχει και αντίδραση
Η ανάγκη του κράτους να στοχοποίησει, να καταστείλει, να απαλαχθεί από οποιονδήποτε αντιστέκεται εντείνεται όσο ο κόσμος του αγώνα συνεχίζει να μάχεται. Η επάνοδος της συντηρητικής παράταξης, στη διαχείριση της κρατικής εξουσίας, συνδυάστηκε τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, με την αλλαγή του προσωπείου της καταστολής. Έτσι, επέρχεται η άμεση επιβολή του δόγματος ‘νόμος και τάξη’, με θεαματικούς όρους, προς ικανοποίηση της ακόρεστης βουλιμίας εκείνης της μερίδας του εκλογικού σώματος που αποζητά την ‘κάθαρση’.
Στην ‘πραγματικότητα’, όμως, ίδια είναι η καταστολή δεξιά και αριστερή.(...)
Είναι προφανές πως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον εχθρό και τα τσιράκια του. Τίποτα δε μας εκπλήσσει, κανένα τελεσίγραφο δε μας αγγίζει. Ο αγώνας είναι διαρκής και δε χωρά σε ημερομηνίες. (...)
Ανοιχτή Συνέλευση Συντονισμού Αντικατασταλτικών Δράσεων