ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Τι απαντάει ο ΣΚΑΪ για τα οικονομικά του σταθμού

Ερώτηση για το ζήτημα της δανειοδότησης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ είχε κάνει προς τα Υπουργεία Οικονομικών , Ανάπτυξης και προς τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης Στέλιο Πέτσα είχε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς.
Με το που έγινε γνωστή η ερώτηση, η διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού,..
Ευαγγελία Κουτσαυτάκη, απάντησε στον βουλευτή τονίζοντας πως το περιεχόμενο της «εξέπληξε κατάφορα» τον ΣΚΑΪ και τόνισε:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, όπως προκύπτει με ευκολία και για τον πλέον αδαή περί των οικονομικών από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς, ότι ο ΣΚΑΪ είναι τα τελευταία δύο χρόνια, 2018 και 2017, και αναμένεται και κατά το τρέχον έτος 2019, η ΜΟΝΗ κερδοφόρα επιχείρηση τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας. Συνεπώς δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη για δανεισμό και ούτε ζητήθηκε από οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας δάνειο οποιουδήποτε ύψους για κάλυψη άμεσων δαπανών. Όλα δε τα σχετικά αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή και συνιστούν απλώς μυθεύματα.
Ως εκ τούτου θα ήταν σκόπιμο η ενημέρωσή σας ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προέρχεται από έγκριτα και αξιόπιστα μέσα και πηγές, προκειμένου να προστατευθείτε από την αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους ιδιοτελείς σκοπούς.
Διατελούμε στη διάθεσή σας για όποια τυχόν περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση».
- πηγή: newpost.gr