ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

H ΕΡΤ, αλήθεια, γιατί βγάζει την αστυνομική συντάκτρια του Open;

Κριτική ασκεί ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος της Εφημερίδας των Συντακτών, στην ΕΡΤ για την εκπομπή «10» της Ολγας Τρέμη με αφορμή, αυτή την φορά, την πρόσκληση στην αστυνομική συντάκτρια του Open, Μίνα Καραμήτρου.
Συγκεκριμένα γράφει ο Δ. Κανελλόπουλος στο efsyn.gr:
"H ΕΡΤ, αλήθεια, γιατί βγάζει..
την αστυνομική συντάκτρια του Open;
Προφανώς η ΕΡΤ δεν διαθέτει αστυνομικούς συντάκτες, οπότε είπε η βραδινή-πανάκριβη-εκπομπή της ΕΡΤ της Τρέμη και του Κανέλλη, που δεν-βλέπει-κανένας-αλλά-εμείς-την-πληρώνουμε-αδρά-με-850-χιλιάδες-ευρώ, να καλέσει τη Μίνα Καραμήτρου από το Mega της φορμόλης.
Να μιλήσουν οι δύο κυρίες για την «έξαρση» της τρομοκρατίας περιφερειακά των Εξαρχείων. Η Καραμήτρου τούς χαρακτήρισε μηδενιστές και είπε πως είμαστε μπροστά σε μια νέα μορφή τρομοκρατίας. «Έκαψαν και αυτοκίνητο με παιδικά καρεκλάκια» σημείωσε με στόμφο και τόνισε πως ο μέγας Χρυσοχοϊδης ζήτησε να γίνονται συλλήψεις και προσαγωγές και τη νύχτα. Και συνέχισε το ποίημά της, «θυμίζει τη βόμβα στον Άγιο Διονύσιο» είπε, «θέλουν νεκρούς», μπλα μπλα μπλα...
Εν τω μεταξύ η Μίνα Καραμήτρου, σε όλη τη διάρκεια της παρέμβασής της, κρατούσε τα χέρια όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία, σε μια επίδειξη «είμαι ειδήμων και ήρθα να σας τα πω, όπως μόνο εγώ ξέρω πώς έχουν τα πράγματα».
Αλήθεια, η ΕΡΤ δεν διαθέτει αστυνομικούς συντάκτες; Γιατί έπρεπε να βγάλει την αστυνομική συντάκτρια του Open; Το σκέφτεστε; Ο ΣΚΑΪ, ας πούμε, να καλούσε σε εκπομπή τον αστυνομικό συντάκτη του ΑΝΤ1 ή του Alpha, να πει εκείνος το ρεπορτάζ. Θα γινόταν πόλεμος στο κανάλι. Και δικαίως.
Αδιανόητα πράγματα, προσβλητικά για την ΕΡΤ και τους ανθρώπους της..."